Catering op het werk
Of je nu een groot of een klein bedrijf hebt en bedienden of arbeiders (of beide!) tewerkstelt: tijdens de lunchpauze verdienen je werknemers meer dan een simpele boterham. Ze verdienen het om even te ontsnappen van het werk met een lekkere maaltijd, om nadien weer vol energie terug aan de slag te gaan. Want gezond en gelukkig personeel is een gezond bedrijf!
Hoe werkt het precies?
Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en de cateringformule dus ook niet. Waar arbeiders bijvoorbeeld doorgaans een vaste middagpauze hebben en een snelle bediening cruciaal is, is er bij bedienden net een grotere spreiding van de lunchpauze. Een zelfbedieningsbuffet of shop is voor beide groepen interessant, terwijl een restaurant met bediening een smakelijke extra kan zijn voor bedienden.
Wat schaft de pot?
Om zowel vegetarische Veerle als glutenvrije Geert te behagen, biedt Umami een ruim aanbod gezonde en gevarieerde voeding aan. Evenwichtige en gezonde maaltijden waarbij de calorische waarde vermeld staat, want Diane wil haar vakantiekilo’s graag kwijt. Of een lekkere side dish voor Kurt die altijd zijn eigen boterhammen meebrengt: een fruitslaatje, een kom soep of een heerlijk dessert. En natuurlijk niet te vergeten: themadagen met wereldgerechten, waardoor elke werknemer zich al even op vakantie waant. Wat er juist op tafel komt te liggen, beslissen we natuurlijk samen.
Catering in het onderwijs
Omdat een 3-jarige natuurlijk niet hetzelfde lust als een 24-jarige, wordt de foodformule specifiek aangepast aan de school of instelling. Zo behalen we bij elke leerling en student een tien op tien op smaak!
Hoe werkt het precies?
Ook in het onderwijs vindt Umami altijd een geslaagde formule. Zo zijn er de typische refters voor kleuters en lagere schoolleerlingen, kunnen lagere schoollopers kiezen uit een buffet en universiteitsstudenten smullen in gezellige zithoeken en lounges. Wat alle formules alvast gemeenschappelijk hebben: een betaalbare prijs, een grote flexibiliteit met piek- en dalmomenten tijdens examens en vakanties en natuurlijk fantastisch eten.
Wat schaft de pot?
Gezond eten is natuurlijk voor iedereen belangrijk, maar in het bijzonder voor leerlingen en studenten. Daarom biedt Umami gezonde brain food aan in het onderwijs. Klassieke dagschotels, broodjes en take away-corners voor de oudere studenten: alle gerechten zijn gezonde brandstof voor de hersenen zodat alle leerlingen weer met volle concentratie bij de les blijven.
Catering in de zorg
Umami draagt zorg voor de zorg. We begrijpen immers het comfort en de troost die een goede maaltijd kan bieden tijdens moeilijke momenten. Die maaltijd zo gezond en verrukkelijk mogelijk maken, dát is onze zorg.
Hoe werkt het precies?
Afhankelijk van de zorginstelling (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, rusthuizen …) wordt het eten geserveerd in buffetvorm of individueel op een plateau via een buffetwagen. De gerechten worden per persoon bediend of uitgeschept door de cateraar of het verplegend personeel zelf.
Wat schaft de pot?
Elke gast heeft een apart dossier met een zeer specifiek voedingsprogramma gebaseerd op de persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Van klassieke bereidingen over speciale diëten tot zelfs gemixte voeding: Umami houdt rekening met élke gast. Van ontbijt over lunch en tussendoortje tot diner. Bovendien wordt de menusamenstelling ondersteund door een diëtiste, zodat gasten altijd smakelijke, gevarieerde én gezonde gerechten voorgeschoteld krijgen.