Onze basisingrediënten
Tijden veranderen. Smaken ook. En iedereen weet: over smaak valt niet te twisten. Toch lijkt de traditionele cateringwereld nog steeds niet afgestemd op al die nieuwe noden en voorkeuren, van vegetarisch en lactose-intolerant tot zelfs halal.
Umami wel. Wij leggen ons oor te luisteren bij alle gasten en geven hen niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van jouw organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft.
Ons succesrecept
Afgekruid naar jouw smaak
Bij Umami eet je niet zomaar wat de pot schaft, maar zorgen we voor een formule die perfect op maat van jóúw bedrijf is. We achterhalen of je klanten zoet of zout verkiezen. Warm of koud.
En omdat iedereen weleens van een verrassing houdt, organiseren we af en toe een ‘zomaartje’. Zoals een fris ijsje op een warme zomerdag. Of verse koffiekoeken op die moeilijke maandagochtend.
Een watertandend team
Ongeveer 220 vaste teamleden en 100 ambulante medewerkers staan klaar om jou een service te bieden die minstens even appetijtelijk is als het eten op je bord.
Ligt er wat op je lever? Is er een probleem? We happen meteen in je vragen en zoeken een gepaste oplossing. Al zijn we je door onze strakke opvolging misschien wel al voor.
(H)eerlijkheid op je bord
Verwachtingen zijn er om in te lossen. Meer nog, om te overtreffen. Je verlekkeren met onhaalbare voorstellen? Niet aan ons besteed.
Transparante budgetten, realistische ideeën en geen addertjes onder het gras: dat is meer onze smaak. Bovendien schotelen we je een duidelijk allergenensysteem voor, zodat jij altijd weet wat je eet.
Onze samenstelling
Umami onderscheidt zich van andere cateraars omdat catering gecombineerd wordt met een inhouse productiebedrijf mét eigen knowhow-centrum en een logistiek platform. Zo kunnen wij ons flexibeler opstellen en hebben we meer controle over alle elementen. Resultaat: een vlottere service voor jou!