Nieuws

Leerlingen van buitengewoon onderwijs draaien mee in studentenrestaurant UHasselt
Leerlingen van buitengewoon onderwijs draaien mee in studentenrestaurant UHasselt

BuSO KIDS, een school voor buitengewoon onderwijs, start met een sociaal tewerkstellingsproject in het studentenrestaurant op de UHasselt-campus in Diepenbeek. Iedere dinsdag zullen laatstejaarsleerlingen van de school als stagiair eten bereiden en bedienen. Het project loopt nog het hele academiejaar, maar iedereen hoopt dat het verlengd kan worden.

Lees
Wo. 19/02/2025
Leerlingen van buitengewoon onderwijs draaien mee in studentenrestaurant UHasselt
Leerlingen van buitengewoon onderwijs draaien mee in studentenrestaurant UHasselt

BuSO KIDS, een school voor buitengewoon onderwijs, start met een sociaal tewerkstellingsproject in het studentenrestaurant op de UHasselt-campus in Diepenbeek. Iedere dinsdag zullen laatstejaarsleerlingen van de school als stagiair eten bereiden en bedienen. Het project loopt nog het hele academiejaar, maar iedereen hoopt dat het verlengd kan worden.

Wo. 19/02/2025
Lees
Nationale feestdag bij defensie Peutie
Nationale feestdag bij defensie Peutie

Een van de absolute hoogtepunten voor Defensie is uiteraard het Nationaal Defilé op 21 juli. De voorbereidingen daarvan gebeuren in de kazerne van Peutie. Drie keer raden wie alle deelnemers van lekkers voorziet.

Vr. 03/01/2025
Lees
Project in de kijker: Kleine-Brogel
Project in de kijker: Kleine-Brogel

Dit jaar haalde Umami enkele nieuwe partnerships binnen bij Defensie, zoals onder andere de kazernes van Kleine-Brogel (Peer) en Amay. Die komen ook onder de hoede van accountmanager Kevin De Clercq, die al de nodige ‘militaire’ ervaring opdeed in de kazernes van Peutie en Heverlee. We gingen een kijkje nemen in Umami’s gloednieuwe basecamp in Peer.

Vr. 03/01/2025
Lees
EK Wielrennen
EK Wielrennen

Van 11 tot 15 september vond het EK Wielrennen plaats in Limburg. Zo’n gigantisch event is natuurlijk enkel mogelijk met de hulp van heel wat vrijwilligers. Die werden voorzien van het nodige krachtvoer door – je raadt het al – Umami. Accountmanager UHasselt Johan Walters en R&D-medewerker Marijn Carremans, die het grootschalige project in goede banen leidden, doen hun boekje open over het verloop.

Vr. 03/01/2025
Lees
Umami behaalt ISO 14001 milieucertificering!
Umami behaalt ISO 14001 milieucertificering!

Bij Umami streven we voortdurend naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we ons milieumanagement aanzienlijk hebben versterkt en sinds april ISO 14001 gecertificeerd zijn. Dit certificaat is een enorme stap voorwaarts in onze missie om onze impact op het milieu te verminderen en ons bedrijf nog groener te maken.

Ma. 29/04/2024
Lees
Team in de kijker : Audit
Team in de kijker : Audit

Elke dag vertrekken er vrachtwagens naar al de Umami-vestigingen vol heerlijke gerechten, klaar om geserveerd te worden. Natuurlijk is het belangrijk dat er ook op locatie correct wordt omgesprongen met die producten. Mimi en Maurice, verantwoordelijk voor de kwaliteit op de Umamisites, vertellen zelf over het belang van hun job.

Vr. 05/05/2023
Lees
Job in de kijker: cateringmedewerker Latifa
Job in de kijker: cateringmedewerker Latifa

Langs velden of wegen, overal kom je Umami tegen. Want we zitten werkelijk in alle uithoeken van België. Van chique recepties tot drukke schoolkantines, woonzorg- en opvangcentra. Zoals het nooddorp van het Rode Kruis nabij De Nekker in Mechelen, dat sinds vorig jaar een veilig onderkomen biedt aan honderden Oekraïense vluchtelingen. Latifa, cateringmedewerker bij Umami, voorziet deze mensen dagelijks van lekker eten. Mét een bijzonder warm extraatje: haar oprechte glimlach.

Vr. 05/05/2023
Lees
Team in de kijker : IKEA Genk
Team in de kijker : IKEA Genk

Op de grote IKEA-site in Winterslag bij Genk, kunnen de medewerkers elke dag genieten van lekkers van Umami. Verantwoordelijke Inga leidt er met veel toewijding haar driekoppig team. Dat bestaat uit Emel, Monica en Hafida. Die laatste wordt op het moment van ons bezoek vervangen door Liesbeth. Tijd voor een kennismaking!

Vr. 05/05/2023
Lees
Job in de kijker: keukenverantwoordelijke Naima
Job in de kijker: keukenverantwoordelijke Naima

Naima heeft jarenlang meegedraaid in toprestaurants, maar had nood aan een radicale verandering op professioneel vlak. Het menselijke aspect van haar functie bij Umami heeft haar over de streep getrokken, want nu kan ze haar passie voor eten combineren met het gevoel van samenhorigheid.

Vr. 05/05/2023
Lees
Groenere toekomst
Groenere toekomst

Als je aan duurzaamheid denkt, denk je misschien niet meteen aan catering. Maar bij Umami is duurzaamheid een belangrijk ingrediënt van onze filosofie en werkwijze. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om lekker en gezond eten te serveren, terwijl je een steentje bijdraagt aan een groenere toekomst. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan verder.

Wo. 03/05/2023
Lees
Team in de kijker: Fedasil Klein Kasteeltje
Team in de kijker: Fedasil Klein Kasteeltje

Team Umami – Laurent & Ibrahim
Laurent – Accountmanager Fedasil België – bijna 10 jaar in dienst
Ibrahim – Accountmanager Fedasil sites Brussel – 10 jaar in dienst

Bijna 10 jaar geleden startten Laurent en Ibrahim in de UMAMI-keukens bij FEDASIL en ze staan nog elke ochtend met een glimlach op om naar het werk te vertrekken. Het team, de sfeer, de vrijheid van de UMAMI-familie maakt het een ongelooflijk toffe job. Niemand beter dan zijzelf om het aan jullie uit te leggen.

Wo. 30/11/2022
Lees
Team in de kijker: UHasselt Campus Diepenbeek
Team in de kijker: UHasselt Campus Diepenbeek

Lydia en haar teamleden zijn graag gezien bij de hongerige studenten van UHasselt. En da’s niet alleen omwille van de heerlijke keuken. De bediening verloopt minstens even warm als de dampende gerechten die ’s middags aan het buffet geserveerd worden.

Wo. 30/11/2022
Lees
Team in de kijker: aankoopdienst
Team in de kijker: aankoopdienst

Voor onze heerlijke gerechten hebben we smaakvolle en kwalitatieve grondstoffen nodig. Onze aankoopdienst bestelt alle ingrediënten, materialen en verpakkingen bij zorgvuldig gekozen leveranciers. Jo, Karlien en Petra leggen graag uit hoe dat in z’n werk gaat. Een gesprek over eensgezindheid, goed gekozen traktaties en versprekingen.

Do. 01/09/2022
Lees
"Onze ambitie? Op den duur geen leidingwater meer moeten gebruiken"
"Onze ambitie? Op den duur geen leidingwater meer moeten gebruiken"

Dagelijks produceren we, naast onze gerechten, ook heel wat afvalwater. Denk maar aan kookwater, afwaswater, poetswater … In tegenstelling tot thuis kunnen we dat natuurlijk niet zomaar in het afvoergootje laten wegvloeien. Eerst moet het naar de zuivering. Maintenance, Facility en Fleet Manager Roberto Morelli leert ons wat meer over de wondere wereld van ons eigen waterzuiveringsstation.

Do. 01/09/2022
Lees
Team in de kijker: Umami Atlas Copco
Team in de kijker: Umami Atlas Copco
Wie catering zegt, denkt natuurlijk meteen aan lekker eten op locatie. Niet meer dan logisch dus dat heel wat medewerkers van Umami elke dag verspreid zitten over heel België. In Hoeselt vinden we bijvoorbeeld de goedlachse Claudia en Marina. Zij zorgen ervoor dat de medewerkers van Atlas Copco elke middag kunnen genieten van lekkere broodjes of een kop dampende soep.
Di. 23/08/2022
Lees
Job in de kijker: Ivana Petrova, keukenmedewerker
Job in de kijker: Ivana Petrova, keukenmedewerker
Met meer dan 450 werknemers bij Umami, zijn er tal van interessante jobs en profielen te vinden op onze sites. Vandaag lopen we een dagje mee met één van onze collega’s.
Di. 23/08/2022
Lees
Team in de kijker - Umami Fedasil Rocourt
Team in de kijker - Umami Fedasil Rocourt

In de buurt van Luik vind je bij FEDASIL Rocourt het UMAMI-team in de keuken: een bende van vier energieke en goedlachse vrouwen verzorgt er met hun frivole manager als ruggensteun heerlijke maaltijden waarvan de bewoners kunnen smullen. Het vrolijke team van vijf vertelt er honderduit over.

Di. 23/08/2022
Lees
10.000 gratis maaltijden voor minderbegoede Limburgers
10.000 gratis maaltijden voor minderbegoede Limburgers
Ter gelegenheid van de Kerst - en Nieuwjaarsperiode schenken Deliva & Umami 10.000 porties soep en vol-au-vent met puree aan Voedselbank Limburg.
Daar worden deze maaltijden door Sint-Vincentiusverenigingen, OCMW’s en andere sociale organisaties afgehaald die ze dan aan Limburgers die het minder breed hebben zullen verdelen.


Do. 16/12/2021
Lees
Umami gaat internationaal!
Umami gaat internationaal!
Umami Catering zal vanaf juli 2018 instaan voor de levering en distributie van maaltijden t.b.v. het Centraal Orgaan opvang asielzoekers.
Do. 17/05/2018
Lees
UHasselt heeft ook duurzame cateraar Umami
UHasselt heeft ook duurzame cateraar Umami
De twee studentenrestaurants van UHasselt in de Oude Gevangenis en in Diepenbeek worden uitgebaat door cateraar Umami, het vroegere Horeservi Catering. Nog steeds gebeurt de bediening met vriendelijke gezichten, goede service en meer pittiger gerechten.
Di. 10/10/2017
Lees
Volg ons op social media